Scroll Top

Hulp in de huishouding in Ede

hulp in de huishouding Ede
  • Wilt u graag een mooi en schoon huis
  • maar kunt u niet al het werk in de huishouding meer zelf doen
  • en moet u rondkomen van een minimuminkomen in Ede?

Tot Uw Dienst! Ede is er speciaal voor mensen die weinig te besteden hebben en hulp zoeken bij praktische klussen in en om het huis. 

Wij helpen u graag!

Of bel ons 0318 43 74 89

hulp in de huishouding Ede
"Ik maak al zes jaar gebruik van de diensten van Tot Uw Dienst! Er is een vrouw die mijn gordijnen heeft afgehaald en opgehangen. Een andere vrouw doet de badkamer en het toilet. Potverdrie, wat doet ze dat goed. Dat het er hier in huis zo mooi uitziet, heb ik enkel aan hen te danken.”
hulp in de huishouding Ede

Voor wie?

Wij helpen inwoners in Ede die moeten rondkomen van een minimuminkomen met klussen in en om het huis.

Om te bepalen of u in aanmerking komt voor onze hulp in de huishouding, is het belangrijk dat u voldoet aan de 130% inkomensgrens.

Dat houdt in de praktijk in dat uw inkomen niet hoger mag zijn dan 130% van de bijstandsnorm.

Meer informatie over deze inkomensgrens vindt u hier op de website van gemeente Ede.

Weet u niet zeker of u aan deze inkomensgrens voldoet? Vermeld dit in uw aanvraag of neem gerust contact met ons op. Dan zoeken we dit samen voor u uit.

Wat kost hulp in de huishouding per uur?

Wij rekenen een onkostenvergoeding van 7,50 euro per medewerker per uur.

Nadat we bij u langs zijn geweest om u te helpen met uw huishouden, ontvangt u van ons een factuur om de betaling te voldoen.

Toen ik voor het eerst in mijn leven huishoudelijke hulp kreeg, moest ik best wennen. Hoe gaat dat, met een hulp in de huishouding? Je moet ze leren vertrouwen in je huis, maar ik heb nog nooit iets vervelends meegemaakt. Sterker nog, vaak word ik al blij zodra ze over de drempel stappen. Het gaat niet alleen om de klus, ook om het praatje.”

Hulp in het huishouden: hoe werkt het?

hulp in de huishouding Ede

We kunnen u onder andere helpen met deze klussen in uw huishouden in Ede:

hulp in de huishouding Ede
hulp in de huishouding Ede
hulp in de huishouding Ede
hulp in de huishouding Ede

Wie is Tot Uw Dienst Ede?

Stichting Tot Uw Dienst! is een klus- en dienstenservice voor mensen in de gemeente Ede die wel wat hulp kunnen gebruiken, maar het minste te besteden hebben.

Dat kan hulp zijn met klussen in huis, het verduurzamen van uw woning, boodschappenhulp, hulp in de tuin, hulp bij verhuizen en hulp in de huishouding in Ede.

Wij zetten ons in voor een Edese samenleving waarin naar elkaar omgezien wordt. We geloven dat ieder mens telt en mee kan doen. Vanuit liefde en wederzijds respect komen mensen tot bloei.

klussen in ede

Neem contact op met het team van Tot Uw Dienst! Ede

Onze visie en werkwijze in 3 minuten duidelijk uitgelegd

Wie komt mij helpen?

De diensten worden uitgevoerd door verschillende mensen die bij Tot Uw Dienst! werkzaam zijn. 

Dit kunnen mensen uit verschillende doelgroepen zijn, zoals vrijwilligers, re-integranten en/of mensen die in het kader van participatie werkervaring opdoen.

Zij werken onder begeleiding van vakbekwame vaste werkbegeleiders, die ruime ervaring hebben met de klus of dienst die we bij u uitvoeren.

U bent op de pagina over onze hulp in de huishouding in Ede. Wist u dat wij u ook kunnen helpen met klussen in uw huis, verhuishulp, boodschappenhulp, hulp in de tuin en het uitvoeren van energiebesparende werkzaamheden in uw woning?