Scroll Top

Hulp in de tuin in Ede

hulp in de tuin voor ouderen ede
  • Heeft uw tuin meer liefde en aandacht nodig
  • maar kunt u uw tuin niet meer helemaal zelf onderhouden
  • en moet u rondkomen van een minimum inkomen in Ede?

Tot Uw Dienst! Ede is er speciaal voor mensen die weinig te besteden hebben en hulp zoeken bij praktische klussen in en om het huis. 

Wij helpen u graag!

Of bel ons 0318 43 74 89

hulp in de tuin voor ouderen ede
"Omdat ik dik in de tachtig ben, lukt de tuin niet meer. Ik heb alleen een AOW’tje, dat gaat dun door je darmen, hoor. Als ik m’n vaste lasten heb betaald, is het bijna op. Ik ben al jarenlang klant en zou niet zonder kunnen. Moet je nou kijken hoe mooi de heg is!”
hulp in de tuin ede

Voor wie?

Wij helpen inwoners in Ede die moeten rondkomen van een minimuminkomen met klussen in en om het huis.

Om te bepalen of u in aanmerking komt voor onze hulp in de tuin, is het belangrijk dat u voldoet aan de 130% inkomensgrens.

Dat houdt in de praktijk in dat uw inkomen niet hoger mag zijn dan 130% van de bijstandsnorm.

Meer informatie over deze inkomensgrens vindt u hier op de website van gemeente Ede.

Weet u niet zeker of u aan deze inkomensgrens voldoet? Vermeld dit in uw aanvraag of neem gerust contact met ons op. Dan zoeken we dit samen voor u uit.

Wat kost tuinhulp per uur?

Afhankelijk van de grootte van de klus zijn één of meerdere medewerkers nodig om de werkzaamheden in uw tuin uit te voeren.

Wij rekenen een onkostenvergoeding van 7,50 euro per medewerker per uur.

Na afloop van de klus ontvangt u van ons een factuur.

"Zonder de hulp van Tot Uw Dienst! zou het hier al gauw een oerwoud in mijn tuin zijn. Ik zou me schamen voor de buren. En ik zou de gezellige praatjes missen. De hulp is niet alleen lichamelijk ontlastend, het geeft me ook rust in m’n hoofd."

Hulp in de tuin: wat kan ik verwachten?

Wanneer u ons aanvraagformulier heeft ingevuld, wordt u binnen 5 werkdagen door ons teruggebeld.

In dit telefoongesprek bespreken we uw aanvraag kort en maken we een afspraak om (het liefst binnen een week) bij u langs te komen.

Tijdens dit kennismakingsgesprek bij u thuis vertellen wij u meer over onze werkwijze en laat u ons zien bij welke klus in de tuin u graag hulp wilt. Oftewel: hoe kunnen wij u tot dienst zijn?

In de meeste gevallen kunnen we tijdens dit gesprek direct vertellen of wij deze klus voor u kunnen klaren. Bovendien maken we direct een inschatting van de tijd die we voor deze klus nodig hebben.

Daarna is het tijd om uw klus in te plannen!

Enkele voorbeelden van onze klussen in de tuin:

We kunnen u onder andere helpen met deze klussen in uw tuin in Ede:

hulp in de tuin ede
hulp in de tuin Ede
hulp in de tuin voor ouderen ede
hulp in de tuin voor ouderen ede

Wie is Tot Uw Dienst Ede?

Stichting Tot Uw Dienst! is een klus- en dienstenservice voor mensen in de gemeente Ede die wel wat hulp kunnen gebruiken, maar het minste te besteden hebben.

Dat kan hulp zijn met klussen in huis, het verduurzamen van uw woning, boodschappenhulp, hulp in de huishouding, hulp bij verhuizen en hulp in de tuin in Ede.

Wij zetten ons in voor een Edese samenleving waarin naar elkaar omgezien wordt. We geloven dat ieder mens telt en mee kan doen. Vanuit liefde en wederzijds respect komen mensen tot bloei.

klussen in ede

Neem contact op met het team van Tot Uw Dienst! Ede

Onze visie en werkwijze in 3 minuten duidelijk uitgelegd

Wie komt mij helpen in de tuin?

De diensten worden uitgevoerd door verschillende mensen die bij Tot Uw Dienst! werkzaam zijn. 

Dit kunnen mensen uit verschillende doelgroepen zijn, zoals vrijwilligers, re-integranten en/of mensen die in het kader van participatie werkervaring opdoen.

Zij werken onder begeleiding van vakbekwame vaste werkbegeleiders, die ruime ervaring hebben met de klus of dienst die we bij u uitvoeren.

U bent op de pagina over onze hulp in de tuin in Ede. Wist u dat wij u ook kunnen helpen met klussen in uw huis, verhuishulp, boodschappenhulp, hulp in het huishouden en het verduurzamen van uw woning?