Scroll Top

Welkom bij

Tot Uw Dienst! Ede

  • Zoekt u hulp bij praktische klussen in en om het huis?
  • En moet u rondkomen van een minimuminkomen in Ede?

Wij helpen wij u graag in uw tuin, huis of tijdens uw verhuizing.

Kunt u onze hulp goed gebruiken?

Welkom bij

Tot Uw Dienst! Ede

  • Zoekt u hulp bij praktische klussen in en om het huis?
  • En moet u rondkomen van een minimuminkomen in Ede?

Wij helpen wij u graag in uw tuin, huis of tijdens uw verhuizing.

Kunt u onze hulp goed gebruiken?

Waarmee kunnen we u helpen?

Tot Uw Dienst Ede hulp in de tuin

Heeft u hulp nodig in uw tuin, omdat u dit zelf niet (meer) kunt onderhouden? Wij helpen u graag bij o.a. snoeien, maaien of ander tuinwerk.

Hikt u al een tijdje tegen een bepaalde klus aan, zoals het ophangen van een lamp, schilderen van muren of het monteren van meubels? 

Gaat u binnenkort verhuizen en kunt onze helpende handen goed gebruiken? Bijvoorbeeld bij het klussen, schoonmaken en inpakken?

Redt u het niet meer om alle huishoudelijke taken zelf uit te voeren? Wij helpen u graag om uw huis netjes en schoon te houden.

Is alleen boodschappen doen te zwaar? Wij helpen u graag door samen boodschappen te doen of uw boodschappen voor u op te halen.

Wilt u graag gratis bezuinigen op energiekosten? Wij komen graag bij u langs om energiebesparende klussen voor u uit te voeren.

Hulp voor Edenaren met een minimuminkomen

Wij helpen inwoners in Ede die moeten rondkomen van een minimuminkomen met klussen in en om het huis.

Om te bepalen of u in aanmerking komt voor onze hulp, is het belangrijk dat u voldoet aan de 130% inkomensgrens.

Meer informatie over deze inkomensgrens vindt u hier op de website van gemeente Ede.

Wat kost onze hulp per uur?

Voor onze reguliere klussen rekenen wij een onkostenvergoeding van 7,50 euro per medewerker per uur.

Onze hulp bij energiebesparende klussen is gratis. Lees daarover meer op onze speciale pagina over Tot Uw Dienst! FixBrigade Ede.

Onze klanten aan het woord

"Omdat ik dik in de tachtig ben, lukt de tuin niet meer. Ik heb alleen een AOW’tje, dat gaat dun door je darmen, hoor. Als ik m’n vaste lasten heb betaald, is het bijna op. Ik ben al jarenlang klant en zou niet zonder kunnen. Moet je nou kijken hoe mooi de heg is!”
“Ik had geen energie meer, maar moest toch blijven werken om de vaste lasten te kunnen betalen. De tuin en het huishouden erbij werd me te veel. Daar heb ik nu Tot Uw Dienst voor. Het gaat niet alleen om de klus, ook om het praatje.”
“Al die jaren dat ik al klant ben van Tot Uw Dienst, komt hier dezelfde, aardige man. Ik heb een grote tuin die hij onderhoudt, en hij haalt de bladeren uit de gootsteen – ook bij de buurvrouw, die borstkanker heeft. Hij weet inmiddels alles zelf te vinden. Als er veel gedaan moet worden, neemt hij iemand mee. Als ik geen hulp zou krijgen, zou dat een regelrechte ramp zijn. Ik kán het niet meer.”

Wij zijn Tot Uw Dienst! Ede

Stichting Tot Uw Dienst! is een klus- en dienstenservice voor mensen in de gemeente Ede die wel wat hulp kunnen gebruiken, maar het minste te besteden hebben.

De diensten worden uitgevoerd door verschillende mensen die bij Tot Uw Dienst! werkzaam zijn.  Dit kunnen mensen uit verschillende doelgroepen zijn, zoals vrijwilligers, re-integranten en/of mensen die in het kader van participatie werkervaring opdoen.

Zij werken onder begeleiding van vakbekwame vaste werkbegeleiders, die ruime ervaring hebben met de klus of dienst die we bij u uitvoeren. Lees meer over ons

Klik op bovenstaand filmpje voor een uitleg over onze visie en werkwijze (kijktijd: 3 minuten)

betrouwbaar_icoon

Betrouwbaar

We zijn betrouwbaar en zorgen ervoor dat we afmaken waar we aan starten. We gaan integer om met hetgeen ons wordt toevertrouwd.

transparant_icoon

Transparant

We hechten waarde aan open en transparante communicatie. We staan garant voor heldere dienstverlening en goede afspraken.

Tot Uw Dienst Ede

Gefocust

We positioneren ons waar er vraag is en aanbod mist. We zijn een complementaire dienstverlener. We kiezen duidelijk positie wat ons in staat stelt om constructief samen te werken.

verbonden_icoon

Verbonden

We gaan de samenwerking aan met verschillende partners in de keten en gunnen ieder zijn werk.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?