Scroll Top

NIEUWS

12

JANUARI

2020

Ontmoetingsfeest,
We kijken nog eens terug

Bekijk hier een mooi overzicht aan foto’s van weer een geweldig ontmoetingsfeest.

14

MEI

2019

Een fantastisch begin van de week!

Vorige week ontvingen we maar liefst €3000,- van Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe. Met dit bedrag konden wij een heggenschaar op steel en een nieuwe aanhanger kopen. Dat is wat je noemt een mooie start van de week. Enorm bedankt voor dit gulle gebaar!

24

JANUARI

2019

Personeelsuitje

Op donderdag 24 januari was er voor de medewerkers van Tot Uw Dienst! een welverdiend personeelsuitje. MEt een groep van 16 personen gingen we naar Burgers Zoo.

Deze dag werd mogelijk gemaakt door www.bladt-charity.nl, Plus Bennekom en Willy2g0

10

DECEMBER

2018

Ontmoetingsfeest 2018,
Wat een mooie Avond

Foto’s door Iris Zwart en Kars Havenaar.

7

OKTOBER

2018

TotUwDienst! in het weekblad Visie van de EO

David en Nico zijn geïnterviewd voor het weekblad Visie van de EO. Een prachtig artikel wat weergeeft wat Tot Uw Dienst! ook doet.

Kijk ook op onze Facebook pagina voor dit soort nieuws en nog veel meer!

12

JULI

2017

Medewerkers BBQ

Tot Uw Dienst! heeft 23 juni haar eerste medewerkers BBQ georganiseerd om de vrijwilligers en re-integranten in het zonnetje te zetten voor alle werkzaamheden die zij doen. De re-integratiemedewerkers werden met hun partner en kinderen door de medewerkers van Tot Uw Dienst! bediend. De rollen omgedraaid. Tot slot werd de BBQ afgesloten door ieder te bedanken met een tegoedbon van Bernardo’s. Een luxe die zij zelf vaak ook niet kunnen permitteren.

22

MEI

2017

Even voorstellen…
Lieke Jansen

Vandaag was een bijzondere dag bij Tot Uw Dienst! Maarten Bouwman (voorzitter van de stichting) en Lieke Jansen tekenden de arbeidsovereenkomst van Lieke van administratief medewerker. Lieke is anderhalf jaar geleden gestart als re-integrant op onze afdeling diensten als schoonmaker bij mensen thuis. Toen er een plek ontstond op de administratie is Lieke gevraagd om hier te komen assisteren. Deze plek sloot naadloos aan bij haar recente werkervaring en expertise. Lieke is een bekend gezicht voor veel van onze klanten, betrouwbaar en een welkome kracht in ons team. We zijn erg blij met haar als administratief medewerker!

We wensen Lieke veel arbeidsvreugde met haar ‘nieuwe’ baan.

25

MAART

2017

Feestelijke opening
Tot Uw Dienst!

Op 23 maart j.l. heeft de feestelijke opening van Stichting Tot Uw Dienst! plaatsgevonden. Een gemengd publiek kwam in het oude schoolgebouw op de Kraatsweg in Ede samen om dit heugelijke moment met elkaar te vieren. Tijdens het officiële gedeelte van de middag waren er mooie worden van bestuurders voor de mensen die hard aan de opbouw van de stichting hebben gewerkt. Ook wethouder Ligtelijn-Bruins sprak vol lof over de prestaties die tot dusver door het team zijn bereikt. Rode draad van de middag was toch wel het planten van een zaadje, het starten van iets nieuws, met de groei die daaruit volgt. Om dit symbolisch nog meer kracht bij te zetten werd er aan het eind van het officiële gedeelte een magnolia geplant.

Hierna was het tijd voor een hapje en een drankje en de gelegenheid voor alle betrokken partijen om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Een gezellig samenzijn die een mooie middag geweldig afsloot.